Насловна страна

Актуелно:

 

Саопштење

Редовна исплата додатка на дјецу и материнског додатка за мјесец април 2012. почиње у суботу 28. априла 2012. године.

Текст саопштења можете погледати овде

 

Јавни конкурс за избор стручног особља у пројекту ''Социјализација дјеце Републике Српске 2012''

У дневном листу ''Глас Српске''  6.3.2012. објављен  је Јавни конкурс за избор стручног особља - координатора и спортских аниматора - за реализацију пројекта ''Социјализација дјеце Републике Српске'' у 2012 години.

Текст Огласа можете погледати овдје, а пријавне обрасце можете преузети на овом мјесту.

 

 

Због временских неприлика које су у фебруару погодиле Републику Српску, Стручна служба Фонда је одлучила  да изађе у сусрет корисницима и сарадницима и остави додатно вријеме за пријаве на конкурс и друге припремне радње везане за реализацију Пројекта у 2012. години. У складу са тим, рок за пријаву на Јавни конкурс за избор најповољнијих установа и организација за реализацију  пројекта и подношење захтјева родитеља/старатеља дјеце за учешће у пројекту „Социјализација дјеце Републике Српске - 2012.“ продужен је до 12.3.2012. године.

Почеле припреме  за реализацију пројекта
 ''Социјализација дјеце Републике Српске 2012''

У дневном листу ''Глас Српске''  01.02.2012. објављен  је Јавни оглас за избор најповољнијих установа и организација и подношење захтјева за учешће дјеце у пројекту, чиме су започеле  активности на припреми  за реализацију пројекта  ''Социјализација дјеце Републике Српске'' у 2012 години. Пријаве за учешће у Пројекту се достављају у мјесно надлежне центре за социјални рад и службе социјалне и дјечије заштите  у року од мјесец дана од дана објављивања огласа.
Овом приликом Стручна служба Фонда се захваљује свим партнерима и сарадницима на реализацији Пројекта у 2011 години, са жељом да и овогодишња ''Социјализација...'' буде успјешна, као и све претходне, а у најбољем интересу дјеце Српске.

Текст Огласа можете погледати овдје, а пријавне обрасце можете преузети на овом мјесту.

 

Завршетак десет година реализације пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2011.“

Детаљније о десетогодишњици


 

Предсједник Додик у посјети учесницима пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2011.“

>>Детаљније о посјети Предсједника<<


 

Врх стране
Врх стране