Насловна страна

Актуелно:

 

Саопштење

Редовна исплата додатка на дјецу и материнског додатка за мјесец мај 2012. почиње у петак 1. јуна 2012. године.

Текст саопштења можете погледати овде

 

ИНФОРМАЦИЈА  О  РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОЈЕКТА  „СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА ДЈЕЦЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ-2012

Реализација пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2012.“ успјешно је започета и  тренутно се у одмаралишту хотела/хостела „Кумбор“ већ налазе учесници друге смјене из...

Више прочитајте овдје

 

 

Почетак реализације пројекта ''Социјализација дјеце Републике Српске - 2012.''

Стручна служба Фонда, са партнерима: центрима за социјални рад, службама социјалне и дјечије заштите, невладиним сектором, медицинским установама и универзитетима, успјешно је завршила све припремне активности неопходне за реализацију пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2012“ (избор најповољнијих установа и организација односно одабир дјеце за учешће у Пројекту, избор стручног и пратећег особља, припрема образаца и друге пратеће документације...). Реализација Пројекта почиње 26. маја 2012. године, одласком око стотину предшколаца вулнерабилних категорија из: Бањалуке, Бијељине, Лакташа, Источног Новог Сарајева, Рудог, Чајнича, Шипова и Љубиња.

Ове године планирано је да Пројекат обухвати 1700 дјеце циљних категорија  што са пратиоцима, васпитачима и стручним особљем чини више од 2000 лица. Дјеца учесници долазе из 60 општина Српске, будући да је овогодишња реализација по први пут укључује и општину Дринић. Пројекат ће се реализовати у тринаест смјена у периоду од 26. маја до 16. септембра у дјечијем одмаралишту хотел/хостел „Кумбор“, Република Црна Гора.

Распоред смјена можете погледати овдје, а пратеће обрасце можете преузети на овом мјесту.

 

 

Завршетак десет година реализације пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2011.“

Детаљније о десетогодишњици


 

Предсједник Додик у посјети учесницима пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2011.“

>>Детаљније о посјети Предсједника<<


 

Врх стране
Врх стране