Насловна страна

Актуелно:

 

 

 

Објављен конкурс за избор стручног особља - координатора и спортских аниматора - за реализацију пројекта "Социјализација дјеце Републике Српске 2013. године"

 

Стручна служба Јавног фонда за дјечију заштиту Републике Српске, у сарадњи са центрима за социјални рад и службама социјалне и дјечије заштите, врши интензивне припреме за реализацију пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2013.“.

Раније објављени Конкурси за избор дјеце и најповољнијих установа и организација, као и васпитача, за учешће у Пројекту су завршени 12. марта 2013. године, након чега крајем марта и почетком априла слиједе састанци  шест Регионалних комисија. Комисије које чине представници свих центара за социјални рад, односно служби социјалне и дјечије заштите у Републици Српској и представници Стручне службе Фонда, извршиће избор дјеце - овогодишњих учесника у Пројекту, најповољнијих установа и организација и васпитача за реализацију.

У дневном листу „Глас Српске'' 19.3.2013. године, Стручна служба Фонда је објавила  Јавни конкурс за избор стручног особља -координатора и спортских аниматора- за реализацију пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске – 2013. год.“.

Конкурс је отворен закључно са 8.4.2013. године. Пријавне обрасце можете преузети овде или лично у сједишту и канцеларијама Фонда.
Позивамо све заинтересоване професионалце (социјалне раднике, психологе, педагоге, дефектологе, просвjетне раднике...) који испуњавају услове Конкурса, да у наведеном року пријаве и потребну документацију  доставе на адресу Јавни фонд за дјечију заштиту РС, ул. Јерменска 1а, 76300 Бијељина.

 

Стручна служба Фонда

 

 

Завршетак десет година реализације пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2011.“

Детаљније о десетогодишњици


 

Предсједник Додик у посјети учесницима пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2011.“

>>Детаљније о посјети Предсједника<<


 

Врх стране
Врх стране