Насловна страна

Актуелно:

 

Саопштење

Редовна исплата додатка на дјецу и материнског додатка за мјесец август 2013. извршена је у четвртак 29. августа 2013. године.

Текст саопштења можете погледати овде

 

 

Учесници осме смјене у пројекту "Социјализација дјеце Републике Српске - 2013." отпутовали у Кумбор

 

У понедељак, 22.7.2013. године, у Кумбор путује  осма смјена учесника у пројекту ''Социјализација дјеце Републике Српске - 2013.“ који  реализује Јавни фонд за дјечију заштиту Републике Српске, са укупно 167 учесника из: Кнежева, Језера, Љубиња, Источног Новог Сарајева, Билеће, Љубиња, Модриче и Брода.

Пројекат се реализује у услужном простору хостел ''Кумбор'' у Кумбору, Република Црна Гора, у тринаест смјена у временском периоду од 22.5. до 14.9.2013. год. У претходних седам смјена овог љета у Кумбору је боравило више од 850 дјеце најосјетљивијих категорија (дјеца са посебним потребама и хроничним обољењима, дјеца из социјално угрожених и вишечланих породица, дјеца ратних војних инвалида и демобилисаних бораца ВРС...) као и посебно надарена дјеца, побједници републичких и општинских школских такмичења, талентовани спортисти, музичари и др.

Дјецу учеснике Пројекта овог љета посјетили су ресорни министар здравља и социјалне заштите др Слободан Станић, министар породице, омладине и спорта Нада Тешановић, помоћник министра за социјалну заштиту Мр Љубо Лепир, помоћник министра за породицу Славица Купрешанин као и бројни представници локалних заједница и установа социјалне и дјечије заштите.

 

Стручна служба Фонда

 

 

Завршетак десет година реализације пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2011.“

Детаљније о десетогодишњици


 

Предсједник Додик у посјети учесницима пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске - 2011.“

>>Детаљније о посјети Предсједника<<


 

Врх стране
Врх стране